Kladdgubben :-)

 

Igår när jag hämtade lilla E såg han hemsk ut. De hade bakat på förskolan, för idag skall det bjudas på föräldrafika. Han hade chokladsmet från fingertopparna upp till hakan, minst J Tröjan hade liksom stelnat & kunde stå för sig själv när vi tog av den! Skall bli intressant att äta det färdiga resultatet. Man får bara försöka tänka bort att det nog är en del hårstrån, snorkråkor, avfallna vattkoppsskorpor (typ alla på E´s förskola har nu haft vattkoppor senaste veckorna, jag är glad att vi hade det överstökat i januari redan…) och annat smått och gott inbakat i fikan. Sist jag var på sådan fika var i början av december och då bjöds det på stenhårda lussekatter. De hade nog varit ganska många minuter för länge i ugnen då…!

 

cokladkaka1

 

Väl hemma så klädde vi iaf påskriset och det blev fint men det visar jag inte för er förrän närmre påsk J

 

Just nu är vår dotter inte helt glad på oss föräldrar då hon vill ha en ny cykel fast det inte behövs. En av hennes bästisar har vuxit ur sin 14 (eller om det är 16) tums cykel och skall få en ny större nu. Min tjej är väldigt kort för sin ålder (tror jag) och kompisen är  ca 10 centimeter längre men detta har stora E svårt att smälta. Hon tycker det är SÅ orättvist i alla fall. Man har nog kanske skämt bort henne för mycket även om vi absolut inte köper mycket grejer. I stort sett bara till födelsedagen och julen (bortsett från kläder då). Nästa sommar behöver hon kanske en ny men i sommar får allt den gamla räcka.

I födelsedagspresent i år så får hon ju en kanin + lite småsaker. Inte at klaga på direkt. Vi fick igår reda på att vi troligen får kaninen redan v 16 J Väldigt spännande att se vad det blir för en liten krabat.

 

Annonser

Ett svar to “Kladdgubben :-)”

  1. marie Says:

    Lite skit rensar magen brukar man ju säga *s*
    Det går ju liksom inte att inte äta när barnen varit så duktiga!

    Det är hårt att vara barn när kompisar får saker. De jämför ju hela tiden. Men det är bara att lära dom att livet är ”orättvist” i bland…de kan ju inte få allt de pekar bara för att kompisen, de kan ju inte få allt för det har man inte råd med!

    Ser fram emot att se ditt ris, håll oss på halster bara! *s*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: