Hysterin har fått 2 ansikten + frisyrdrömmar..

Satt uppe & såg Melodifestivalen igår. Jättekul att Malena gick vidare! Då får man sitta klistrad framför TV:n på lördag också. Men VAD VAR DET FÖR JOBBIGA MÄNNSIKOR de satt som programledare? De uppförde sig ju värre än de värsta tonåringarna. Hängde på varandra, flamsade, kändes halvt hysteriska  & fullkomligt skrek i sina mikrofoner!! Tanken med en mikrofon är att den förstärker ljuden såpass att man INTE behöver skrika i dem…detta hade de helt missat tydligen. Otroligt irriterande. De var verkligen mycket tröttsamma att både se och lyssna på helt klart!  Hade helst sluppit se dem igen på finaldagen.

Nu skall jag bjuda på en bild på mig själv fakstiskt (ca 3-4 år gammal men samma hår nu med 😉 ). Jag är  troligen en av världens minst fotogenique människor. Senaste veckan har tjejer i 3 av de drygt 20 bloggar jag följer kontinuerligt klippt sig, inte bara lite utan ganska stora klipp/förändringar. De känner inte varandra men alla tre har som sagt varit modiga senaste tiden och klippt sig rejält. Både Kickan, Sommartjejen och Ia är jag imponerad över och det har blivit så fina så att jag blir sugen på ett klipp jag med! Jag har haft samma frisyr sedan mitten på 90-talet då jag slutade permanenta mig…innan dess var det samma som nu fast lite lockigare alltså. Praktisk med en sådan här ”icke-frisyr” men inte särskilt spännande och inte heller så pangsnyggt 😦 Det jag värdesätter med en frisyr är att kunna sätta upp håret i tofs enkelt & lätt utan att halva håret ramlar ur toffsen, då är min nuvarande frissa bra. Jag passar nog egentligen bättre i lite kortare då jag har så platt & tunt hår men då funkar det inte med toffs. Jag tvättar håret varannan dag oftast och då har ajg det utsläppt första dagen och andra dagen i toffs. En varannandagsmännsika gällande detta alltså. Skall se om jag vågar mig på ett klipp vad det lider här…(pepptalk önskas tack…)

favoritEbbaLouise

Annonser

Ett svar to “Hysterin har fått 2 ansikten + frisyrdrömmar..”

  1. Ingela Says:

    Klart du ska klippa dig! Jag skulle oxå behöva göra något… men när man inte har någon frisyr så här som både du och jag har så krävs det inte så mycket till vardags fast det är å andra sidan rätt tråkigt när man vill göra sig till… Skulle inte du passa i lugg tror du?

    jag håller förresten med om melodifestivalen.. vad var det där för människor??

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: