Ibland blir det lite fel..

…och det på ett roligt sätt denna gång. Stora E och jag pratade om Isadora (kaninungen) och jag sa då att jag tycker det är jobbigt att hon kissar överallt fortfarande och E höll med….-”ja, mamma det är himla dumt att hon aldrig blir rumpsren!!”. *Fniss* , inte rumsren utan rumpsren. En himla gullig missuppfattning tycker jag, men samtidigt väldigt logisk 🙂

Vi har haft en trevlig dag i Lerum hos M´s bror med familj. M jobbade. Barnen har hoppat studsmatta och lekt en massa. Jag har mest pratat, tittat i tidningar, ätit lunch och fikat. Tack A (om du läser detta) för en väldigt god hemlagad pizza och morotskaka! Vi avslutade besöket med att åka till kusin ♥A´s grav. Hon föddes och dog (i vecka 33) för nästan precis ett år sedan. En oerhört sorglig historia 😦 Hon har iaf nu fått en fin gravsten på plats och stora E la ett pärlplattekors i rosa & rött där + ett kort från oss och så pussade vi på gravstenen.

På vägen ut från kyrkogården passerade vi ett elskåp och kusin M (5 år) pekar och frågar stora E..-”vad är det där för något?”..stora E svarar snabbt att.. -”det där är en brevlåda för de döda!” . Hon menade på att där lägger man brev man vill skicka till de döda. Så fel men en så oerhört fin och tilltalande tanke. Tänk om det gick att skicka brev till dem så smidigt!

elskåp

”Brevlådan” 😉

Annonser

Ett svar to “Ibland blir det lite fel..”

 1. Ingela Says:

  Det låter som en mysig dag ni haft.
  Tänk vad skönt om man verkligen hade kunnat skriva brev till dom. DET hade ju varit perfekt 😉

  Hur vill du göra med tupperware? Har du sett mailet?

  Ha en bra dag!
  Kram Ingela

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: