Stackars Isadora!

Hon har nog hamnat i sin första brunst, 4 månader gammal = tonåring när man är kanin 🙂 Hon försöker visa revir genom att lägga en liten bajs var tionde centimeter, man känner att hon fått ”tuttar” på magen när man klappar där och hon är lite mer stinslig och MYCKET mer kärleksfull än vanligt. Hon vill otroligt gärna bli klappad nu, länge och hon håller på att slicka ihjäl en om man lägger sig på golvet….om det hade funnits en manlig kanin (eller vad som helst som liknande en kanin…) så hade hon nog gått i taket nu 😉 Undras hur länge en brunst pågår?!

Isadora på altanen med sin gräsmatta vi ”gjort” speciellt för henne, hon har även en liknande låg kruka med sallad som hon får av ibland. Bortskämda kanin-jäkel 😉

Vattkoppor & annat 021

För övrigt så är jag stundtals mycket trött på henne men gosstunderna med henne får väga upp det lite. Hon är verkligen jättesöt, väldigt tam och gosbenägen. Men det är som ett extra barn lite faktiskt. Det finns roligare saker att göra än att springa efter henne med en miniskyffel och borste för att ta upp alla kanin-pluttar och inte är det kul att städa hennes bur heller 😦

Såhär 3 månader efter vi fått henne kan jag väl säga som så att hade jag vetat hur det var att ha kanin så hade jag nog valt bort det, men nu har vi henne och får ta det som det är. Hon är 100% mitt ansvar då M aldrig var sugen på kanin och stora E är väldigt dålig på att städa, mata och hålla efter henne.

Bilder 021

Ovan här så bygger Isadora och lilla E Duplo på altanen..

Annonser

2 svar to “Stackars Isadora!”

 1. Katti Says:

  Du får skaffa en liten hund, dom går gärna efter och äter upp dom små pluttarna. Problemet är väl att få jycken att inte äta även kaninen:-)

  Du får byta kaninen mot två charmiga kattgossar senare i sommar ju, och dom sköter sig själva iom att vi har kattlucka. Och vi tar så gärna hand om en kanin. Speciellt Lovisa.

  Kram och ha en väldigt bra dag!

 2. Popprinsessan Says:

  Ha ha, Katti… skaffa en hund som äter pluttarna… Ja, för hunden i sig behöver ju ingen som går ut med den och plockar upp det bajset.. 😉 Men det var en bra idé!!

  Det är synd att det finns nackdelar med att ha husdjur, för det ger ju också så mycket positivt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: