Veckan som gick..& käck skogsdag

Vart tog den här veckan vägen? Den gick fort med mycket tid med barnen och bla besök på badhus och en heldag på Liseberg (vi insåg att vi nog inte så ofta varit där i juli…det var FRUKTANSVÄRT mycket folk men vi var ju lite vana från Legoland från veckan innan så det var ju bra…men aldrig mer L-berg i juli helst).

Idag har vi först storhadlat (otroligt välbehövligt!) sedan åkte hela familjen ut i skogen på blåbärsjakt och det gick ganska bra. M som inte skulle plocka något alls enligt honom först, var till slut den som plockade mest frenetiskt & maniskt 😉 han måste blivit biten av någon underlig insekt…Det blev till slut så mycket att det räckte till en rätt stor smulpaj som skall avnjutas med grädde här om en stund (+ att barnen gjorde blåbärsmjölk och drack till middagen). Vi har just ätit en hemgjord pizza som inte heller var fy skam 🙂

blåbär 005

blåbär 009

En halvdjup skål full blev det 🙂 Vi älskar blåbär!!

blåbär 010

Smulpajen innan gräddning och pizzan

blåbär 015

Ikväll blir det lördagsmys med ostbågar & cola. Väldigt vad nyttiga vi var idag då…not! I alla fall så har vi varit väldigt  husliga i köket och det är vi inte så ofta direkt.

Hoppas ni får en trevlig lördagskväll

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: