Sol & moln…

Igår var det en bra födelsedag för lilla E, han var nöjd! Här kan ni se honom med delar av presentskörden. De 3 bästa presenterna var Barcelona-tröja + shorts setet, tidtagaruret och balansbrädan (som jag visade här i bloggen för ett par veckor sedan).  När jag kom på den käcka idén med tidtagarur så förstod jag inte hur populärt det skulle bli men nu vet jag. Det har tävlats i spring, här hemma, på gården, på stranden, ja överallt. Barnen somnar som stockar på kvällen. Kan vara ett tips för andra föräldrar 😉

blåbär 058

blåbär 062

blåbär 068

Igår var vi en stund vid Härlanda Tjärn och ”badade”. Barnen doppade sig men det var inte mer för det var kyligt i vinden tyvärr trots solen. Var man i lä var det skönt dock. De grävde mest i sanden och lekte på den helt ok lekplatsen & åt glass förståss!

Det syns här tydligt att det blåste rätt mycket igår…

blåbär 073

Idag har vi haft en heldag i Lygnared och Alingsås. I Lygnared finns en jättelång fin sandstrand och det är lagom långgrunt och finns en stor lekplats. Ett toppställe om man är i Alingsåstrakten och gillar sjöbad. Efter badet var vi in en sväng i ”city” och shoppade lite, jag tycker denna lilla stad är SÅ mysig. Skulle nästan kunna tänka mig att bo där trots att det inte är en storstad 🙂 Sedan åkte vi hem till en kompis som köpt ett jättefint hus där, och fikade och barnen lekte med hennes två söner. Våra och hennes barn kommer så himla bra överens, det är jättekul.

Det är väldigt vackert vid sjön Färgen. Ser nästan ut som alpängar på andra sidan sjön!

blåbär 066

Det finns hopp”kulle” också vid stranden, den var bra att hoppa sig varm på mellan doppen. Det var betydligt mindre vind idag men lite molnigt och så fort solen gick i moln kändes det helt klart lite kyligt. Här nedan kan ni även se lilla E´s älskade vagn. Nu är han 4 år så det är nog snart dags att sluta med den. Han är lite bortskämd med att slippa gå men vi har tvingat honom att gå mer och mer den här sommaren.

blåbär 078

Imorgon skall jag, stora E och lillebror till skolan för stora E´s upprop i klass 1B 🙂 Det är bara mellan 9-11 så efter det blir det direkt till stranden då de ju lovat en varm och solig dag imorgon, och det bara imorgon sedan sämre igen så det gäller att passa på!

Kram

Annonser

Ett svar to “Sol & moln…”

  1. jezza Says:

    Åh grattis i efterskott till din fina kille!!!

    Hoppas att allt är bra med dig!!

    KRAMAR!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: