GT-kannibalen, andra underliga tillställningar & foton

Dottern är för rolig ibland. För någon vecka sedan pratade vi av någon anledning om vad en kannibal är för något. Igår var vi i Kungshamn och talade då om för barnen att vi skulle låta bli att besöka Smögen som vi hade tänkt, då GT Karnivalen var där då & det var alldeles för mycket folk.

Många timmar senare då vi skulle åka hem så sa vi att vi skulle åka förbi Hunnebostrand på hemvägen och kolla lite där. Då frågar en ynklig flickröst från baksätet: -”äter dom verkligen folk på den där GT-kannibalen eller vad gör dom egentligen?” Hon blev lättad när vi berättade att det var en karnival inte en kannibal och att det dessutom inte var dit vi var på väg.

Precis när man körde in i Hunnebostrand så stod det en stor skylt vid vägen där det stod ”Analdagen 10 juli”. M och jag skrattade gott åt detta. Det skulle med största säkerhet ha stått Kanaldagen men någon hade helt raderat bort K:et på skylten 🙂 Detta ledde till att dottern fick lära sig ytterligare ett nytt ord förutom kannibal, anal kan ju vara bra att veta vad det är för något någon gång i livet…

Vi hade en väldigt fin & trevlig dag med M´s bror och familj i deras hyrda stuga i Kungshamn. Vi var på stranden större delen av dagen. Någon timme innan vi skulle grilla så började jag tyvärr känna mig snurrig och illamående. Kanske var det vätskebrist, jag vet inte men illamåendet höll i sig så jag fick ligga och vila istället för att äta med de andra & ha trevligt. Mindre kul 😦  Idag är illamåendet som bortblåst i alla fall.

Först 3 foton av lilla E med hans älskade farbror. Han är oerhört förtjust i honom och klänger ständigt på honom. Tur att han är av den mycket barnvänliga sorten.

De 3 kusinerna

Ser nästan ut som systrar 🙂

Här har M simmat ut till en flotte med barnen. Stora E vågade knappt simma in igen då hon sett en brännmanet men hon var ju liksom tvungen…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: