Fotboll, finn fem fel och poncho

Dottern började spela fotboll i våras och vill gärna fortsätta. Nu i höst börjar dessa 02:or spela i en serie med riktiga matcher mot andra lag. Mycket spännande och stora E kunde knappt sova natten innan. De har ingen matchvana överhuvudtaget, kan inte alla regler helt och har oerhört svårt att lyda de tre viktiga sakerna: sprid ut er! backa upp! glöm inte att passa! Matchen slutade 5-1 mot Jitex tjejlag. Dom var helt klart lite bättre men kul att Mossens BK i alla fall fick in ETT mål. Tjejerna var inte alltför ledsna, inte min i alla fall för jag sa till henne att dessa 7 matcher de skall ha 7 torsdagar i rad är som en matchskola för dem där de lär mer och mer varje gång. Man skall inte förvänta sig att vara fullfjädrad utan massa träning.

Dottern har bollen 🙂

Stora E tackar Jitex för matchen

****************************

När sonen fyllde år häromdagen fick han detta Play dough-set av oss. Det såg ju kul ut på bilden men jag tycker inte riktigt det stämmer med det verkliga innehållet, eller? 😉

Fin fem fel liksom (minst…)

*******************************

Idag tog jag en sväng ner till HM då jag var sugen på denna poncho som jag sett tips om i många bloggar det senaste. Köpte en svart men jag kommer nog faktiskt lämna tillbaks den. Den kändes alldeles för vid & stor. ”One size fits all” stämmer inte. Synd för jag vill gärna ha en poncho, men det får bli om jag hittar en med mindre tyg i så att säga.

Nu skall familjen snart kolla på Dobidoo som har premiär idag. Sonen blev eld och lågor när jag sa det, trots att han aldrig sett det förr. Lite underligt tyckte jag men det visade sig att det var för att han missuppfattade det och trodde jag sa Scoobydoo *fniss*

Annonser

2 svar to “Fotboll, finn fem fel och poncho”

  1. FLOOSAN Says:

    Åh va söt hon är, kul att hon gilla fotboll. Min son har match i morgon efter sommar uppehållet. Jag finns på bloglovin sök på inte utan mitt kaffe =)

  2. undermolnen Says:

    Det var lite tält-variant på ponchon tyvärr, jag köpte den på nätet och tyckte bilden var lite missvisande. Ska kolla om man inte kan sy in den lite, för den var väldigt skön och fin i övrigt. Men väldigt vid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: